Retró

Magyar 
Összetett keresés
Cart Kosár
0 cikk
  Különleges ajánlatunk
  Keresés
  Kapcsolatfelvétel
  Regisztráció
  Bejelentkezés
Termék kategóriák
        Ajándék
        Alternatív energia
        Antik, Művészet
        Autó
        Divat
        DVD Movies
        Hardver
        Háztartás
        Hello Kitty
        Hungarikum
        Játék
        Kémtechnika és Biztonságtechnika
        Lakberendezés
        Navigáció (GPS)
        Órák
        Partikellék
        Retró
        Sport
        Szépségápolás, egészség
        Szoftver
        Szórakoztató elektronika
        Tabletek
        Telefonok
        Utazás
Gyártók
 
Retró
Megjelenítve 1-től 2-ig (összesen 2 termék) Talált Oldalak:  1
Moshi Moshi Pop retró telefonkagyló iPhone / BlackBerry / iPad készülékekhez / laptopokhoz és számítógépekhezMoshi Moshi Pop retró telefonkagyló iPhone / BlackBerry / iPad készülékekhez / laptopokhoz és számítógépekhez

Moshi Moshi Pop Retró Telefonkagyló! Halló! Halló!

Amerikában újabb nosztalgikus őrület hódít: az okostelefonokra csatlakoztatható klasszikus telefonkagyló, a Moshi Pop.
Az eszköz működése roppant egyszerű: csak csatlakoztatni kell a szabvány 3,5 milliméteres minijack dugót a telefonhoz, és a csengésnél máris a régimódi kagylóval tudjuk fogadni a hívásokat. A kagyló belső oldalának közepén található egy gomb, amely a hívás fogadására és megszakítására alkalmas, illetve nyomva tartva a VoiceOver hangvezérlést aktiválja. Az iPhone nyugodhat töltőben vagy egy elegáns dokkban, a telefonálás a Moshi Moshi kagylón keresztül zajlik. Ennek vannak egyértelmű előnyei is a dolog mókás oldalán túl: a telefonkagyló igen jól érthető, tiszta hangzást biztosít, és a mikrofonja is igen érzékeny, így a telefonálás élménye jobb hangzást nyújt, ugyanis a hosszú ívelt kagyló miatt a mikrofon is közelebb van a szánkhoz, így a hangminőség is rengeteget javul ahhoz képest, mint amikor az arcunk mellett tartott telefonba szűrődik fel a hangunk
Ráadásul használatával jóval kevesebb elektomágneses hullám éri az agyat, mivel a telefon antennájától távol tartjuk a fülhallgatót. Sőt telefonálás közben tetszőlegesen nyomkodhatunk / navigálhatunk a kezünkben tartott telefonon.

A retró dizájnos, ugynakkor modern funkciókkal rendelkező Native Union Moshi Moshi Pop Phone telefon kimondottan iPhone, iPad készülékekhez, illetve 3,5 mm-es jack csatlakozós okostelefonokhoz készült. A zajcsökkentő rendszerrel ellátott telefon kitűnő hangminőséget kínál, és 99 %-ban eltávolítja az elektromágneseses telefonos zörejeket.

A francia David Turpin által tervezett Moshi Moshi POP kézibeszélőben a klasszikus és a modern stílus ötvöződik. A puha tapintású eszköz kiváló minőségű hangszóróval és mikrofonnal rendelkezik. Ha megfelelő adaptert alkalmazol, bármelyik mobiltelefonnal csatlakoztathatod. Számítógéppel történő internetes telefonbeszélgetésekhez is használhatod (ehhez egy megfelelő USB adaptert kell külön beszerezned).

  • Tökéletes kényelem a hívás alatt, felvesz / letesz gomb, a telefon funkciói elérhetők hívás közben.
  • Elnyeli a telefonálásból származó káros sugarak nagy részét.
  • Puha tapintású bevonat, kiváló minőségű hangszóró és mikrofon, zajcsökkentő rendszer.
  7,200 Ft   
Retró féltégla iPhone tok és tartóRetró féltégla iPhone tok és tartó

Ha ki akarsz tűnni az iPhone-sok közül, mint az igazán kiváltságosok a mobil betörésekor, akkor most - a 21. században - erre van szükséged. Ráadásul a retró iPhone féltégla tok és tartó masszív felépítésének köszönhetően megvédi telefonodat az ütésektől és karcolásoktól.
Ezzel végre egy igazi kő mobilbunkó lehetsz.

Pózolj féltéglával! A boldog 80-as években a gazdagok rákényszerültek a féltégla méretű telefonok használatára, szegényebbek a telefonfülke látogatására... Ezek az idők elmúltak, vagy még sem? Az év elején debütált egy retró iPhone tartó, hogy mindig emlékezzünk a régi szép időkre.

Egyszerűen helyezzük bele az iPhone-unkat a tokba, pattintsuk rá a fedelet, és máris rendelkezésünkre áll a 80-as évek státuszszimbóluma, a 21. század technikai megoldásaival ötvözve.

Mókás iPhone tok, ami a régi mobilokat idézi. Közben minden funkciója használható, a telefon teljes értékű marad. Kompatibilis az összes iPhone verzióval.
Tökéletesen megfelel telefontartónak, de megvéd a telefontolvajoktól is, hiszen ki lop manapság féltéglát? :)

  4,200 Ft   
Megjelenítve 1-től 2-ig (összesen 2 termék) Talált Oldalak:  1
Available online payment methods
Főoldal     Újdonságok     Szállítási és fizetési információk     Adatkezelés     Kapcsolatfelvétel
Copyright © 2023 A Boltom: jó áron, szinte minden!
Hívás az USA-ban (1) 360 717 2799 Hívás Angliában (44) 20 7148 7760 Hívás Olaszországban (39) 069 291 6398
Hívás Spanyolországban (34) 851 000 290
Hívás Argentinában (54) 11 5239 1330 # 25209 Hívás Braziliában (55) 11 3323 1169 # 25209 Hívás Chilében (56) 2 595 2806 # 25209
Hívás Guatemalában (502) 2 353 3155 # 25209 Hívás Peruban (51) 1 705 9745 # 25209 Hívás Panamában (507) 202 0400 # 25209
E-mail info@aboltom.com