Apple iPad 2 WiFi + 3G (Kártyafüggetlen) 64 GB Apple iPad 2 WiFi + 3G (Kártyafüggetlen) 64 GB Apple iPad 2 WiFi + 3G (Kártyafüggetlen) 64 GB

Apple iPad 2 WiFi + 3G (Kártyafüggetlen) 64 GB
Magyar 
Összetett keresés
Cart Kosár
0 cikk
  Különleges ajánlatunk
  Keresés
  Kapcsolatfelvétel
  Regisztráció
  Bejelentkezés
Termék kategóriák
        Ajándék
        Alternatív energia
        Antik, Művészet
        Autó
        Divat
        DVD Movies
        Hardver
        Háztartás
        Hello Kitty
        Hungarikum
        Játék
        Kémtechnika és Biztonságtechnika
        Lakberendezés
        Navigáció (GPS)
        Órák
        Partikellék
        Retró
        Sport
        Szépségápolás, egészség
        Szoftver
        Szórakoztató elektronika
        Tabletek
        Telefonok
        Utazás
Gyártók
 
Tabletek
Apple iPad 2 WiFi + 3G (Kártyafüggetlen) 64 GB
Nagyobb kép
Apple iPad 2 WiFi + 3G (Kártyafüggetlen) 64 GB
[MCxxxFD/A]
Item #:  186

iPad 2

Az iOS 5 rendszernek és az iCloud szolgáltatásnak köszönhetően most még nehezebb letenni.

Előremutató dizájn. Vékony. Könnyű. Tele ötletekkel.

Amint a kezedbe veszed az iPad 2 készüléket, máris úgy érezheted, mintha hozzád nőtt volna. Ez az innovatív dizájnnak köszönhető. A vastagsága csupán 8,8 milliméter, és mindössze 601 gramm súlyú. A kétmagos A5 processzor, a FaceTime funkcióhoz és a HD-videók készítésére kiváló két kamera, valamint a tízórás üzemidő csak a kezdet: az iOS 5 rendszer és az iCloud1 téged is lenyűgöz majd. Nem mese, tényleg ennyi minden fér el egy ilyen vékony eszközben.

Kétmagos A5 processzor. Kimagasló teljesítmény megállás nélkül.

Az A5 processzor két hatékony magjának köszönhetően az iPad kétszeres teljesítményre képes. A multitasking zökkenőmentesen működik, az alkalmazások gyorsan betöltődnek, és az iPad 2 minden érintésre azonnal reagál. Az első generációs modell grafikus teljesítményét akár kilencszeresére emelni képes iPad 2 még élethűbb, energikusabb képi megjelenítést garantál, akár játszol, akár nézelődsz a fényképtárban.

Kiváló beépített alkalmazások. Mindene megvan. És nincs semmi más ilyen.

Böngészhetsz a neten, elolvashatod az e-mailjeidet, filmet nézhetsz és játszhatsz rajta, és sok minden másra használhatod. Kedvenc előfizetéseid kézbesítését közvetlenül az Újságosba kérheted. Az iMessage alkalmazással beszállhatsz a beszélgetésekbe. Az Emlékeztetők pedig garantálják, hogy semmi fontosról ne feledkezz meg. Az iPad örökre megváltoztatja a mindennapjaidat.

App Store. Több mint 140 ezer iPad-alkalmazás.

Az iPad-alkalmazások képe és az általuk nyújtott felhasználói élmény semmihez sem fogható. Akár munkához, akár szórakozáshoz vagy bármi máshoz keresel alkalmazást, az App Store-ban egy ujjmozdulattal eléred, amire szükséged van. Naponta új alkalmazásokkal bővül a kínálat.

iOS 5. A világ legfejlettebb mobil operációs rendszere.

Az iPad az iOS operációs rendszert használja. Mindent megmutat és minden műveletet elvégez, csak meg kell érintened a képernyőt. Minden olyan hatékony, innovatív és szórakoztató előtelepített alkalmazást tartalmaz, amelyekre nap mint nap szükséged lehet. A rendszer több mint kétszáz új funkciójával – például az Újságos, az iMessage és az Értesítési központ alkalmazásokkal – az iOS 5 újabb bizonyíték arra, hogy más készülék nem érhet az iPad nyomába. További információ az iOS 5 operációs rendszerről

iCloud. Minden tartalmad. Minden eszközödön.

Az iCloud tárolja a zenét, a fényképeket, a dokumentumokat és egyéb tartalmakat, és vezeték nélküli módon küldi le őket mindegyik eszközre.3 Így, ha vásárolsz egy dalt, fényképezel vagy szerkeszted valamelyik naptáreseményt az iPaden, az iCloud gondoskodik róla, hogy az új tartalom Mac számítógépeden, illetve iPhone és iPod touch készülékeden is megjelenjen. Neked semmit nem kell tenned. További információ az iCloud szolgáltatásról

Az iTunes in the Cloud zeneszolgáltatások jelenleg nem minden országban érhetőek el.

Az iPad Smart Cover
működés közben

Smart Cover.Csodás megjelenés. És még annál is
jobb mozdulatok.

A Smart Cover és az iPad 2 valódi egységet alkot. Szó szerint.4 A beépített mágnesek segítségével a Smart Cover tökéletesen illeszkedik az iPad felületéhez. Nemcsak óvja, de felébreszti, megtámasztja és fel is dobja a készüléket. Nem egyszerűen ötletes - zseniális.

Wi-Fi és 3G. Kapcsolatban bárhol, bármikor.

Az iPad a 802.11n vezeték nélküli technológiát használja. Automatikusan megtalálja a Wi-Fi hálózatokat, melyekhez néhány koppintással csatlakozhatsz is. Az iPad 3G-alapú kapcsolatot támogató változatban is elérhető, amellyel internetezhetsz, ellenőrizheted e-mailjeid, és útvonalat is tervezhetsz még akkor is, ha kempingezel vagy úton vagy – tehát olyan helyen tartózkodsz, ahol nincs Wi-Fi hálózat.5

A következő szolgáltatók kínálnak 3G szolgáltatást iPad készülékekhez. Mindegyik szolgáltató többféle díjcsomagot kínál.

LED-es háttér-világítású kijelző. A látvány lenyűgöző.

Az iPad egyetlen nagy, gyönyörű képernyő: 9,7 hüvelyken élvezheted a nagy felbontású fényképeket, filmeket, a weboldalakat, könyveket és más tartalmakat. A LED-es háttérvilágítás mindent élessé, élénkké és világossá tesz, még gyenge megvilágítású környezetben, például a repülőgépeken is. Az In-Plane Switching (IPS) technológiának köszönhetően pedig 178 fokos látószöggel működik.

Multi-Touch. Minden ujjnyi távolságra van.

Az iPaden minden műveletet az ujjaddal végezhetsz. A Multi-Touch technológia jóvoltából a dolgok egyszerűbbek és szórakoztatóbbak, akár böngészésről, akár e-mail írásról, könyvolvasásról vagy képnézegetésről van szó. Végtelenül könnyű elsajátítani a használatát: pillanatokon belül ki tudod használni a koppintások, csípő és lapozó, legyintő mozdulatok lehetőségeit az alkalmazásokban.

AirPrint. Nyomtass ki mindent vezeték nélkül.

Vezeték nélküli hálózaton keresztül közvetlenül iPad készülékedről nyomtathatod ki az e-maileket, fényképeket, weboldalakat és dokumentumokat.6 Ehhez nincs szükség semmilyen szoftver letöltésére, illesztőprogram telepítésére, sem kábelek csatlakoztatására. Csupán néhány koppintás, és máris a kezedben tarthatod azt, amit nem sokkal korábban még csak az iPad kijelzőjén láttál.

  1. A tényleges méret és tömeg a konfigurációtól és a gyártási folyamattól függ.
  2. Az AirPlay technológia kizárólag a második generációs Apple TV készülékekkel kompatibilis.
  3. Az iCloud szolgáltatáshoz iOS 5 rendszert futtató iPhone 3GS vagy újabb iPhone készülék, 3. vagy 4. generációs iPod touch készülék, iPad vagy iPad 2 készülék, OS X Lion rendszert futtató Mac, vagy Windows Vista vagy Windows 7 rendszerű PC szükséges. (A névjegyek és a naptárak eléréséhez PC-n az Outlook 2007 vagy Outlook 2010 alkalmazásra is szükség van.) Egyes funkciókhoz Wi-Fi kapcsolat szükséges. Egyes szolgáltatások nem minden országban érhetők el. Egyes szolgáltatások hozzáférése 10 eszközre van korlátozva. Előfordulhat, hogy a korábban megvásárolt tartalom nem érhető el, ha már nem szerepel az iTunes Store kínálatában.
  4. Az iPad Smart Cover takarók külön vásárolhatók meg. A bőr kijelzővédők színe a használat során fakulhat.
  5. A 3G-díjcsomag külön vásárolható meg. A kompatibilitásról és az elérhető 3G-díjcsomagokról a szolgáltató ad felvilágosítást.
  6. A szolgáltatás használatához AirPrint funkciót támogató nyomtató szükséges.
  • Egyes funkciók, alkalmazások és szolgáltatások nem minden országban vehetők igénybe. Az alkalmazások elérhetősége és ára idővel megváltozhat. Az alkalmazások száma a világszerte elérhető összes alkalmazás számát jelenti.
  196,500 Ft 
Opciók:
Szín:
Available online payment methods
Főoldal     Újdonságok     Szállítási és fizetési információk     Adatkezelés     Kapcsolatfelvétel
Copyright © 2024 A Boltom: jó áron, szinte minden!
Hívás az USA-ban (1) 360 717 2799 Hívás Angliában (44) 20 7148 7760 Hívás Olaszországban (39) 069 291 6398
Hívás Spanyolországban (34) 851 000 290
Hívás Argentinában (54) 11 5239 1330 # 25209 Hívás Braziliában (55) 11 3323 1169 # 25209 Hívás Chilében (56) 2 595 2806 # 25209
Hívás Guatemalában (502) 2 353 3155 # 25209 Hívás Peruban (51) 1 705 9745 # 25209 Hívás Panamában (507) 202 0400 # 25209
E-mail info@aboltom.com