Utazás » Egyéb

Magyar 
Összetett keresés
Cart Kosár
0 cikk
  Különleges ajánlatunk
  Keresés
  Kapcsolatfelvétel
  Regisztráció
  Bejelentkezés
Termék kategóriák
        Ajándék
        Alternatív energia
        Antik, Művészet
        Autó
        Divat
        DVD Movies
        Hardver
        Háztartás
        Hello Kitty
        Hungarikum
        Játék
        Kémtechnika és Biztonságtechnika
        Lakberendezés
        Navigáció (GPS)
        Órák
        Partikellék
        Retró
        Sport
        Szépségápolás, egészség
        Szoftver
        Szórakoztató elektronika
        Tabletek
        Telefonok
        Utazás
          - Egyéb
          - Jegy
          - Szállás
Gyártók
 
Utazás » Egyéb
Megjelenítve 1-től 5-ig (összesen 5 termék) Talált Oldalak:  1
20-30 %-os kedvezmény kupon a Looking4.com oldal reptéri parkolás díjaiból20-30 %-os kedvezmény kupon a Looking4.com oldal reptéri parkolás díjaiból
Utazna, és a repülőtér, vasútállomás, vagy a kikötő parkolójában hagyná autóját? Esetleg reptéri, vagy repterek közti transzfert keres? Most olcsóbban megteheti! 20-30 %-os (telítettségtől függő) kedvezménnyel.
A Looking4.Com a világ összes földrészén - Európától kezdve, Amerikán és Ázsián keresztül, Ausztráliáig - nyújtja ezen szolgáltatását.
A kupon megvásárlása előtt érdeklődjön! Leellenőrizzük a rendelkezésre álló helyeket, és az aktuálisan nyújtott kedvezményt.
Érvényesség: 2021. december 31.
  500 Ft    Kifutó termék, jelenleg/már nem forgalmazzuk
66666 JPY (japán jen)66666 JPY (japán jen)
Olimpiára készül? Ne induljon el ész, pláne pénz nélkül!
Legyen Önnél is elég japán jen (JPY) készpénz a zsebében!
Hagyja a marzs/sarc fizetését másra, vegyen japán jent tőlünk már ma!
Eladás középárfolyamon. Az aktuális árról érdeklődjön!
  999,999 Ft     
  0 Ft   
Revolut az utazós (és külföldről rendelős) bankkártyaRevolut az utazós (és külföldről rendelős) bankkártya

Revolut, bankkártya utazóknak, vagy rendszeresen külföldről rendelőknek! A Revolut app, és hozzá rendelhető és telefonról beállítható (akár limitálhatjuk, tilthatjuk/feloldhatjuk is kedvünk szerint) plasztik vagy virtuális prepaid VISA/MasterCard bankkártya segítségével elkerülhetjük a bankok átváltás folyamán használt kedvezőtlen váltási árfolyamai (kétszeres konverzió, bankközi árfolyam) által okozott jelentős pénzveszteséget.
A Revolut, az Ön digitális banki alternatívája, mint egy virtuális online bank segítségével többféle (25 fajta) pénznemben (köztük már forint alapút is), valamint kriptovalutában (jelenelg BitCoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), később ezek listája is bővül) hozhatunk létre bankszámlát. A számláink között nekünk kedvezően, mindig az éppen elérhető legjobb bankközi, google-grade árfolyamon (közel középárfolyamon) számolva válthatjuk át pénzünket. Számláinkról valós számlákra is kezdeményezhetünk utalást (több, mint 120 országba), sőt nekünk is utalhatnak, ráadásul mindezt ingyenesen. Továbbá regisztrációnkhoz névre szóló, egyedi GBP és EUR számlát is kapunk, ugyancsak ingyenesen.
Ha esetleg készpénzre lenne szükségünk, ATM-ből ingyenes a készpénzfelvétel havi £200/€200/75 000 Ft értékhatárig.
Revolut számlánkat feltölteni átutalással, valamint bankkártya segítségével lehetséges. 2019 májusától végre lehetővá vált, hogy bankkártyánkkal forintban is feltölthessük Revolut forint számlánkat, így most már tényleg kedvezően használhatjuk pénzünket utazásaink, vagy akár vásárlásaink alkalmával. Lassan már fizetésünket is erre az ingyenes számlavezetésű számlára kérhetjük, elfelejtve így a bankadó okozta kedvezőtlen magyarországi bankszámla díjakat!
A fizetős prémium szolgáltatás részeként napi €1-ért cserébe akár napi biztosítást is köthetünk, illetve az ingyenes ATM készpénzfelvétel £400/€400/150 000 Ft értékhatárra nő. Hamarosan igen kedvező hitelszolgáltatást is nyújtanak majd.

Ha Önt is felhergelik, hogy a bankok mennyire lehúzzák, a dupla konverzió, ATM költség, T+x napos elszámolás és a rejtélyes árfolyamok, akkor mindezt elfelejtheti a Revolut applikációjával és prepaid kártyájával!
A Revolut titka, hogy bárhol jár is a világban, mindenhol úgy viselkedik, mintha otthon lenne. 120 országban lehet vele fizetni vagy ATM-ből készpénzt felvenni, váltáskor az elszámolás valós idejű, transzparens és mindig az éppen elérhető legjobb bankközi (google-grade) árfolyamon történik. Egyenleg többfajta pénznemben (pl. euróban, angol fontban vagy dollárban is) tartható, amik között akár előre is válthatunk, ha kedvezőtlen árfolyamváltozásra számítunk, vagy biztosra akarunk menni.
A kártya továbbá okos, mert vásárláskor mindig a helyi pénznemben tartott egyenlegből fogyaszt először, csak akkor nyúl a többihez, ha az adott tranzakció kimerítette a rendelkezésre álló keretet.
Szuper biztonságos és teljes kontrollt biztosít az igényelt kártyához olyan szempontból, hogy egy érintéssel engedélyezhető és kikapcsolható a pénzlevét, bankkártyás fizetés, online vásárlás és a PayPass érintés nélküli vásárlás, az alkalmazásból lekeérdezhető/módosítható a kártyához tartozó PIN kód, egy érintéssel letilható/engedélyezhető a kártya, valamint limitálható a használat az Ön (telefonja) GPS földrajzi pozíciójának alapján, stb…
Valós idejű. Az itthoni bankoknak x nap kell, ahhoz, hogy elkönyveljenek egy tranzakciót. Ha az utalás/fizetés ráadásul külföldi, akkor törvényileg egy teljes hónapjuk van rá. Ezzel szemben a Revolut teljesen valós időben könyvel. Ön fizet valahol, és előbb látja a tranzakció részleteit, mint hogy kezébe adják a bizonylatot aláírni.
Használata havi több, mint másfél millió forintos forgalomig ingyenes. (Fair Usage Policy)

  0 Ft   
USA - EU konnektor dugvilla dugalj hálózati átalakító adapterUSA - EU konnektor dugvilla dugalj hálózati átalakító adapter

Az adapter segítségével (ausztrál és) amerikai csatlakozós eszközöket lehet magyarországi hálózati aljzatban (250 V és max. 10 A) használni. Amerikában (és Ausztráliában) vásárolt készülékeinket tudjuk vele bedugni az európai dugaljakba. Amerikai (US, USA), asuztrál (AU) - magyar hálózati átalakító adapter, utazó adapter az amerikai dugaszoló rendszerű elektromos készülékek csatlakoztatásához.
Figyelem: csak a csatlakozót alakítja át, a feszültséget nem, így csak olyan készüléket dugjon a 220 V-os hálózatba, ami 110 és 220 V-ról is egyaránt működik!

Adapter az USA-ból származó földeletlen 2 pólusú dugóval rendelkező elektromos készülékek számára olyan országokban, ahol euro-dugasz rendszert használnak, minden európai országban, kivéve Angliát. Figyelem! Csak a hálózati csatlakozót alakítja át. Feszültség átalakítására nem alkalmas. Ez az adapter nem feszültség átalakító vagy frekvenciaváltó. A dugaszadapter nem feszültség és frekvencia átalakító! Csak akkor használható, ha az eszköz (adapter, tápegység stb.) 220 V-os hálózatról is üzemeltethető. Földelt konnektorba is bedugható. Kérjük vásárlás előtt győződjön meg a csatlakoztatni kívánt berendezés technikai paraméterekről, az adapter csak fizikai átalakító, feszültséget nem konvertál!

USA: 110 V / 60 Hz
EU: 220 V / 50 HZ

Jellemzők:

  • AC 110 - 250 V és 10 A
  • Anyag: ABS
  • Szín: fekete, fehér
  • Tömeg: 9 g
  • Méret: 2.7 × 4 (dugvillával) cm
  300 Ft   
Megjelenítve 1-től 5-ig (összesen 5 termék) Talált Oldalak:  1
Available online payment methods
Főoldal     Újdonságok     Szállítási és fizetési információk     Adatkezelés     Kapcsolatfelvétel
Copyright © 2024 A Boltom: jó áron, szinte minden!
Hívás az USA-ban (1) 360 717 2799 Hívás Angliában (44) 20 7148 7760 Hívás Olaszországban (39) 069 291 6398
Hívás Spanyolországban (34) 851 000 290
Hívás Argentinában (54) 11 5239 1330 # 25209 Hívás Braziliában (55) 11 3323 1169 # 25209 Hívás Chilében (56) 2 595 2806 # 25209
Hívás Guatemalában (502) 2 353 3155 # 25209 Hívás Peruban (51) 1 705 9745 # 25209 Hívás Panamában (507) 202 0400 # 25209
E-mail info@aboltom.com