iPhone 4S formájú elektromos sokkoló iPhone 4S formájú elektromos sokkoló iPhone 4S formájú elektromos sokkoló

iPhone 4S formájú elektromos sokkoló
Magyar 
Összetett keresés
Cart Kosár
0 cikk
  Különleges ajánlatunk
  Keresés
  Kapcsolatfelvétel
  Regisztráció
  Bejelentkezés
Termék kategóriák
        Ajándék
        Alternatív energia
        Antik, Művészet
        Autó
        Divat
        DVD Movies
        Hardver
        Háztartás
        Hello Kitty
        Hungarikum
        Játék
        Kémtechnika és Biztonságtechnika
          - Blokkoló / zavaró
        Lakberendezés
        Navigáció (GPS)
        Órák
        Partikellék
        Retró
        Sport
        Szépségápolás, egészség
        Szoftver
        Szórakoztató elektronika
        Tabletek
        Telefonok
        Utazás
Gyártók
 
Kémtechnika és Biztonságtechnika
iPhone 4S formájú elektromos sokkoló
Nagyobb kép
iPhone 4S formájú elektromos sokkoló
[iStunGun]
Item #:  253

Az iPhone stílusú elektromos sokkoló fegyver kinézetében nagyon hasonlít a méltán népszerű iPhone 4/4S okostelefonra, és ezzel a legvékonyabb sokkoló a világon. Egy rejtett sokkoló iPhone stílusban, tulajdonosa önkéntelenül úgy érezheti magát, mint egy szuperkém. Ez egy teljes értékű sokkoló, kényelmes használattal. Nem hívja fel magára figyelmet.
Megdöbbentő áramütést kibocsátva képes tehetetlenné tenni a támadót. Bár az iPhone kinézetű elektromos sokkoló nem telefon - csak kinézetében az, nem lehet hívásra, vagy böngészésre használni - , azonban egy alattomos és hatékony személyi biztonsági eszköz.
Ezekben a kíméletlen időkben mindannyiunknak szüksége van egy védelmi eszközre. Ez az elektrosokk telefon olyan kicsi, hogy beteheted akár a kézitáskádba, akár a zsebedbe is. A megtévesztő külső hasznossá teszi mindazok számára, akik biztonságban akarják érezni magukat.
Megfélemlítő elektromos hangot hoz létre, amely eltántorít bármilyen támadót. Ha a hang mégsem lenne elegendő, akkor az okozott sokk biztosan megállítja a támadót. 1 millió voltos erővel igen kellemetlen meglepetést fog okozni bármilyen gonosztevőnek.
Ez az önvédelmi iPhone 4S formájú elektromos sokkoló számos speciális funkcióval rendelkezik, mint például a magas feszültségű áramütés, és az erős világítás. Ideális önvédelmi eszköz bűnüldözőknek, biztonsági őröknek és civileknek egyaránt. ABS műanyagból és ötvözött fémből készül, nagyfeszültségű generátorral és egy beépített nikkel-kadmium (az első használat előtt körülbelül 24 óra töltése szükséges) akkumulátorral, valamint fejlett elektromos impulzus technológiával rendelkezik.
Az elektromos sokkoló egy elektromos önvédelmi eszköz, amely nagyfeszültséggel képes megállítani a támadót. Az elektromos tüskéket a támadó személyhez érintve azonnal mozgásképtelenné tehető. Mivel az áramerősség nagyon alacsony, nem okoz súlyos vagy maradandó sérülést.
Egy tesztvillantás a levegőbe többnyire teljesen elegendő, hogy megállítsa vele a támadót. A karmok között fényesen cikázó elektromos áram és megfélemlítő hangja általában megtorpantja a támadót. Ha a látvány és a hang esetleg mégsem állítaná meg, akkor az elektromos áramütés okozta sokk biztosan lefegyverzi mindössze 2 másodperc alatt! Amikor megérinti vele a támadót, az agy összezavart üzenetet fog küldeni az önkéntes izmoknak. Csak meg kell érinteni a támadót, és a nagyfeszültségű áramütés egyensúly- és az izomkontroll-vesztést, zavartságot, valamint tájékozódási zavart okozva térdre kényszeríti a támadót, aki így képtelenné válik további agresszióra. A teljes felépülés körülbelül 5-10 percet vesz igénybe, és nem okoz maradandó károsodást.
Az elektromos sokkolók az idegrendszer bénítására lettek kialakítva. Energiájukat az izmokban más frekvencián adják át, mint amilyen az agy vezérlő impulzushulláma. Az agyból és a sokkolóból érkező impulzushullámok ütköznek és interferálnak az idegi szinapszisban, ami egyfajta komplex feldolgozási kapcsoló minden izomcsoportnál. Ez a hatás megnehezíti a támadó mozgáskoordinációját. Ez okozza a zavart és az egyensúly elvesztését, passzív és zavaros állapotban tartja a támadót néhány perc erejéig. Ennek ellenére ezek a fegyverek nincsenek jelentős hatással a szívre és más szervekre.
Általánosságban elmondható, hogy egy fél másodperces bénítás a sokkolóval visszaszorítja és megijeszti a támadót, némi fájdalommal és az izmok összehúzódásának okozásával. Egy-két másodperc izomgörcsöt és kába mentális állapotot okoz. Több mint három másodperc egyensúly- és az izomkontroll-vesztést, zavartságot, valamint tájékozódási zavart okoz.
Azonban támadás esetén nem hiszem, hogy gondolkodnunk kell, hogy hány másodpercig sokkoljuk a támadót. Gondoljunk csak bele! Felejtsük el, amit a könyvek mondanak. Tartsuk addig a bénító fegyvert, amíg a támadási kedv nem csökken, és nem érezzük biztonságban magunkat, majd hívjuk a rendőrséget! Lehet, hogy ez csak egy, de az is lehet, hogy hat másodperc.
Használata biztonságos, a kibocsátott áramütés nem terjed át a kábított félről a sokkoló személyre. A hatás csak az érintett területre lokalizálódik, és nem hatol át a testen.

Használat és figyelmeztetések:

 • Az iPhone 4S stílusú elektromos sokkoló három pozícióba csúsztatható biztonsági kapcsolóval rendelkezik (tolja balra a kapcsolót egy osztással, hogy aktiválja a fegyver tetején található LED világítást, majd a kapcsolót teljesen balra csúsztatva aktiválhatja a sokkoló funkciót):
  • Tolja balra a kapcsolót az első állásba, hogy világíthasson
  • Tolja balra a kapcsolót a legszélső (második) állásba a sokkoló funkció használatáért
 • Vakító LED zseblámpa: a zseblámpa funkció nem korlátozódik csak világításra (mely elegendő fényt ad, ha sötét helyen tartózkodunk), akár átmenetileg elvakíthatjuk vele a támadót is.
 • A készülék beépített újratölthető akkumulátorral, valamint beépített töltővel rendelkezik. A töltéshez csatlakoztassa a készüléket az elektromos hálózathoz a tartozékként kapott kábellel.
 • Felhívjuk figyelmét, hogy megvásárlás után az első használat előtt a maximális hatásfok elérése érdekében a készülék akkumulátorát - a régi mobiltelefonokhoz hasonlóan - formázni kell, körülbelül 12 órás töltésre van szüksége. Kérjük, legyen szíves, tegye ezt meg, így biztosítva az akkumulátor maximális kapacitásának elérését.
 • A töltési idő a későbbiekben körülbelül 3-5 óra. Felhívjuk figyelmét, hogy töltés közben a készülék nem használható! Ezért kérjük, töltés előtt mindig ellenőrizze a készülék biztonsági kapcsolóját, hogy kikapcsolt állásban van-e.
 • Az újratölthető akkumulátorokban fellépő memória effektus elkerülése érdekében, valamint, ha hosszú ideig nem használtuk a készüléket, célszerű az akkumulátort újra párszor teljesen lemeríteni es feltölteni, hogy ismét teljes kapacitással használhassuk a készüléket.
 • A sokkolót ne tárolja nedves környezetben, vagy szuper magas / alacsony hőmérsékleten. Ez okból ne tegye ki közvetlen napsütésnek, valamint ne használja esőben.
 • A készülék élettartamának meghosszabbítása, valamint embertársaink védelme érdekében a sokkoló funkciót maximum csak 5 másodpercig használja!
 • Ne használja fémtárgyakkal szemben!
 • Ne használja gyermekek és szívbetegek esetén!

Főbb jellemzők:

 • Kábító fegyver LED zseblámpával, erőteljes villanófénnyel
 • Funkció: sokkolás, LED világítás
 • Csúszásgátló felület és gumi markolat
 • Biztonsági kapcsoló a véletlen elsütés ellen
 • Újratölthető akkumulátor és hálózati adapter
 • Forrásfeszültség: 4 V
 • Kimeneti impulzus feszültség: 800+ kV
 • Méret: 115 × 60 × 10 mm
 • Súly: 70 g
  8,800 Ft  Kifutó termék, jelenleg/már nem forgalmazzuk
Available online payment methods
Főoldal     Újdonságok     Szállítási és fizetési információk     Adatkezelés     Kapcsolatfelvétel
Copyright © 2024 A Boltom: jó áron, szinte minden!
Hívás az USA-ban (1) 360 717 2799 Hívás Angliában (44) 20 7148 7760 Hívás Olaszországban (39) 069 291 6398
Hívás Spanyolországban (34) 851 000 290
Hívás Argentinában (54) 11 5239 1330 # 25209 Hívás Braziliában (55) 11 3323 1169 # 25209 Hívás Chilében (56) 2 595 2806 # 25209
Hívás Guatemalában (502) 2 353 3155 # 25209 Hívás Peruban (51) 1 705 9745 # 25209 Hívás Panamában (507) 202 0400 # 25209
E-mail info@aboltom.com