Magyar 
Összetett keresés
Cart Kosár
0 cikk
  Különleges ajánlatunk
  Keresés
  Kapcsolatfelvétel
  Regisztráció
  Bejelentkezés
Termék kategóriák
        Ajándék
        Alternatív energia
        Antik, Művészet
        Autó
        Divat
        DVD Movies
        Hardver
        Háztartás
        Hello Kitty
        Hungarikum
        Játék
        Kémtechnika és Biztonságtechnika
        Lakberendezés
        Navigáció (GPS)
        Órák
        Partikellék
        Retró
        Sport
        Szépségápolás, egészség
        Szoftver
        Szórakoztató elektronika
        Tabletek
        Telefonok
        Utazás
Gyártók
 
Szállítási és fizetési információk
Üzlethelyiségünket a megnövekedett kiszállítási igények következtében megszüntettük, ezért már csak online kereskedelmet végzünk.

Budapest területén futáraink (hétfőtől csütörtökig) - kizárólag csak időpont-egyeztetést és címpontosítást követően - ingyenesen kiszállítják - és kívánságára beüzemelik - a megrendelt készüléket, melyet így megvásárlás előtt megtekinthet és kipróbálhat. Természetesen a kiszállítás még nem kötelezi semmire, ilyenkor még lehetősége van elállni a termék megvásárlásától.
Fizetni készpénzben, átvételkor a futárnak kell. (Ahhoz, hogy ezt az opciót kiválaszthassa, a szállítási címnél megyének Budapest-et kell beírnia! Figyelem: Pest Pest megyét jelenti!)
A rengeteg megrendelésünk miatt többnyire másnapi kiszállítást tudunk csak vállalni. Azonban nagyon sürgős, extrém esetben ezt igyekszünk még aznap teljesíteni.
A kiszállítás zökkenőmentessége érdekében kérnénk a pontos cím megadását (pl. cégnév, esetlegesen lépcsőház/emelet/ajtó, kapucsengő, más név a táblán, portaszolgálat, stb.). Köszönjük! (Felhívjuk kedves leendő Vásárlóink figyelmét, miszerint ennek hiányában nem áll módunkban teljesíteni a kiszállítást! Köszönjük szíves megértésüket és segítségüket!)


Az ország más területeire postán juttatjuk el a megrendelt terméke(ke)t. Az alábbi fizetési lehetőségek közül választhat:
  • Postai utánvét, fizetni a csomag átvételekor a postásnak kell. A postaköltség ekkor 900-2500 Ft közötti összeg.
  • Paypal vagy bankkártyás fizetés a Paypal felületén keresztül (melyhez nem szükséges paypal regisztráció). Ez a bankkártyás/átutalásos fizetési mód egyik legbiztonságosabb módja (harmadik fél, vagyis pl. felénk közvetlenül nem jelenik meg az Ön bizalmas – pl. bankkártya adata), illetve ha nincs megelégedve az áruval/szolgáltatással, akkor a pénze visszakövetelése is egyszerűbb és gyorsabb, mint a hagyományos módokon. A PayPal elektronikus számlát vezet ügyfelei részére, melyet azok hitelkártyás fizetéssel, banki átutalással vagy inkasszómegbízással tölthetnek fel lakossági vagy céges bankszámlájukról. Internetes vásárlások során nem kell bizalmas hitelkártya- vagy számlaadatokat megadni, ill. továbbítani, hanem a PayPal felhasználói név valamint a jelszó megadása elegendő a fizetés lebonyolításához. Erről a https://paypal.com/hu oldalon találhat további információkat. A paypal fizetés másik előnyének legyen mondva a postai utánvéttel szemben, hogy drasztikusan lecsökken a postaköltség is, mely ez esetben mindössze „csak” 100-1200 Ft körüli.
    Útmutató a paypal fizetéshez: itt
A postaköltség a postai árszabás alapján a csomag súlyának függvénye, melyet a megrendelés folyamán rendszerünk automatikusan kiszámít Önnek. Az ártáblázat megtekinthető a Magyar Posta idevonatkozó oldalán.
A postai kiszállítás ideje körülbelül 1-3 munkanap.
Országos futár hálózatunk kiépítésén jelenleg még dolgozunk, ezzel kapcsolatosan még kérjük szíves türelmüket.

Termékeinkre - ahol ezt külön, másként nem jelezzük - 1 év jótállást vállalunk.
Available online payment methods
Főoldal     Újdonságok     Szállítási és fizetési információk     Adatkezelés     Kapcsolatfelvétel
Copyright © 2024 A Boltom: jó áron, szinte minden!
Hívás az USA-ban (1) 360 717 2799 Hívás Angliában (44) 20 7148 7760 Hívás Olaszországban (39) 069 291 6398
Hívás Spanyolországban (34) 851 000 290
Hívás Argentinában (54) 11 5239 1330 # 25209 Hívás Braziliában (55) 11 3323 1169 # 25209 Hívás Chilében (56) 2 595 2806 # 25209
Hívás Guatemalában (502) 2 353 3155 # 25209 Hívás Peruban (51) 1 705 9745 # 25209 Hívás Panamában (507) 202 0400 # 25209
E-mail info@aboltom.com